Cinquena exposició: Uwe Geest

"Una mirada enrere/un pas endavant"
“Ein Blick zurück/ein Schritt vorwärts”

Exposició del 20 de setembre al 27 d’octubre de 2012
Juny 2010. Mixta. Tela. 46x46

A la meva pintura, s’hi uneixen sorres, terres i colors. Sorres i terres provinents d’arreu del món, de platges, deserts, valls i muntanyes, camps i boscos, pobles i ciutats. Però, a més del seu origen geogràfic, d’aquests materials naturals, me n’interessa la diversitat, la dimensió del gra, la lluïssor i el color i, sobretot, el caràcter simbòlic i el seu ús com a expressió pictòrica.
Per a mi sorra i terra signifiquen origen i natura, ambdues relacionades íntimament amb l’existència i la història de l’home. Associades al passat i al futur, a situacions viscudes i a d'altres encara per viure, les podem entendre com a signes d’un llenguatge, com a ponts de comunicació, com a unió o arc entre diferents regions i diferents èpoques.
Cada exposició, així com la selecció prèvia de les obres, significa per a mi una immersió en la memòria i una projecció cap al futur, és part de la meva història vital: Hamburg – Barcelona, mar Bàltic – mar Mediterrània, nord – sud. Esdeveniments i vivències, cultures, llocs i paisatges que es retroben i es toquen, que coexisteixen pacíficament i es fonen en les meves obres. 
Uwe Geest

 
 
 
Dies de trobada amb l’artista:
Dijous         20 de setembre  de 18 a 21 h
Dissabte      6 d’octubre       de 11 a 14 h
Dijous         18 d’octubre      de 18 a 21 h
Dissabte     27 d’octubre      de 11 a 14 h

En Carles Benavent (baix elèctric) ens oferirà una petita mostra de la seva música un dels dies indicats.

També visites a hores concertades
artacasameva@gmail.com o truca al +34 677 399 291

uwe geest 
UWE GEEST
Nascut a la ciutat alemanya de Hamburg l’any 1941, va passar la seva infantesa a Dahme, poble natal de la seva mare, situat a la vora del mar Bàltic.
Viu des del 1968 a Barcelona, on treballa com a arquitecte i pintor. Ha realitzat, a partir del 1994, prop de cinquanta exposicions individuals i ha participat en més d’un centenar d’exposicions col•lectives i fires d’art, la major part d’elles a Catalunya i altres llocs de l’Estat Espanyol, com també a França, Holanda, Gran Bretanya, Andorra, Veneçuela, Marroc, Alemanya, El Japó, Israel i Canadà.
Daniel Giralt-Miracle, Raquel Medina, Joaquim Horta, Josep Mª Carandell, Josep Mª Cadena, Yael Langella, Maria Lluisa Borràs, Ramon Casalé, Lourdes Cirlot, Carme Bonell, Guillem Viladot, Jean Michel Collet, Antoni Clapés, Arnau Puig, Ian Cameron i Karin Stadtlander, entre altres, han fet escrits i/o presentacions de la seva obra.

Exposicions individuals